recept: Mátrai borzas, Kifőzde
Mátrai borzas
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

8 szelet hús,
3 tojás, 1-2 dl tej,
2 közepes nyers krumpli,
finomliszt, zsemlemorzsa, só, fűszerek, zsír



A húst lisztben, tojásban, nagylukú reszelőn lereszelt és jól kinyomkodott, szinte száraz nyers krumpliban forgatom meg, majd ezután zsemlemorzsában.
Lehet reszelt sajttal és tejföllel is adni.
Előnye, hogy a panírozás maradékát ha összekeverjük a krumplival, kis lapcsánkát is készíthetünk.



Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

FG - Fejlődő tehetségeknek kellemes feladat, de járatlanok is esélyesek. Elkészítése nem időigényes.


Kapcsolódó anyagok: rántott hús
 panírozás
 gombás lepcsánka

Forrás: Az eredetit a feledhetetlen Rózsa étteremben ettem 1990 környékén.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2009.02.17. Utoljára frissítve: 2009.05.29.
Utolsó megtekintés: több, mint 4 napja (2024-04-29 11:42:59 - 2.25)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez